Unge - terapi, samtaler og psykoterapi

 

Har du problemer med at finde dig selv?

I puberteten ændrer det hele sig. Pludselig sker der mange ting. Det kan være sjovt, men ikke altid.

Det, der sker i puberteten, kan gøre dig usikker og utryg. Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Hvad med de andre?

Puberteten er en overgang til voksenlivet. Men hvordan gør man? Hvad forventer de af mig? Hvorfor forandrer mine forældre sig? Før var jeg bare glad. Mange unge har jeg hørt sige noget i den retning.

Nogle unge får så store problemer, at de ikke har det godt.

De får angst, begynder at spise for meget eller for lidt. Bliver triste og trætte. Får svært ved at klare deres forældre, får mange konflikter med dem. Får det dårligt. Nogen kommer ud i misbrug.   

Hos mig kan du komme og tale om det, der er svært

Jeg har tavshedspligt. Det betyder, at jeg ikke siger noget til dine forældre eller andre om det, du taler om her.

Men du bliver nødt til at involvere dine forældre. De skal, når du er under 18, stadig tage sig af dig, og de skal betale for, at du kan komme her og tale.

Forklar dem lidt om, hvordan du har det. Prøv at tale med dem om, hvorfor du tror, det vil være en god idé at komme i behandling i et samtaleforløb hos mig. 

Forældre vil gerne hjælpe deres barn, hvis de har muligheder for det. Jeg har skrevet en lille artikel til forældre med pubertetsbørn. Den kan du jo foreslå dem at læse her.

Har dine forældre ikke råd til, at du kommer til samtaler, eller ønsker du ikke at inddrage dem, så findes der forskellige andre muligheder. Prøv at undersøge, hvad din kommune evt. kan tilbyde dig.  

 

Mere om børn, unge og forældre:

Læs her Forældre til børn i puberteten

Om min erfaringsbaggrund med børn, unge og forældre.

Hvis du ønsker at tale med mig, kan du eller dine forældre ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her. Bestil tid hos psykoterapeut  Jane Bykær.

Se priser på samtale-terapi her.

Læs mere om familieterapi og terapi i familierelationer 

Kontakt mig

 

Tilbage til psykoterapi