Familieterapi - terapi i familierelationer

Familieterapi - terapi i familierelationer

Udover familieterapi for familie med voksne børn og mellem voksne søskende, som du kan læse mere om herunder, til byder Psykoterapi Varde/Esbjerg også familieterapi og terapi til 

 

Parterapi kan du læse om her

Familieterapi i familierelationer mellem voksne

Livet indebærer mange udfordringer. Mange er til at finde sig selv igennem, og andre danner sig til knuder, der kan spænde og udvikle følsomme og smertefulde punkter, og atter andre får bånd til at briste og skaber brud. I nogle brud mellem familiemedlemmer kan relationer genetableres, i andre skabes der varige brud.

Mine klienter kommer gerne hos mig, når problemerne truer relationen, og der er behov for løsning af konflikten. Andre kommer med et ønske om at forstå, hvad det er, der sker, og blive forstået i de vanskeligheder, der har udspillet sig.

Er jeres familie ved at udvikle en konflikt der ikke har udsigt til at blive løst? Vil I gerne kunne forstå hianden bedre? Er der noget der gentager sig over generationer og som I ønsker at arbejde med? 

Det kan være livslange placeringer mellem familiemedlemmer, som er svære at holde ud og som parterne ønsker at rykke sig ud af. Det kan dreje sig om konflikter der udløses i forbindelse med livets store udfordringer som dødsfald, kriser, arvespørgsmål, skilsmisse m.m. Eller det kan være aktuelle konflikter som vokser sig store.

Se her forskellige samtaler mellem Jane Bykær og Lase Ilskov om børn, kommunikation, familier, "er blod tykkere ned vand?", børnenes plads i generationsrækken m.m. - her

Se endvidere her terapi for familier med spædbørnsfamilier, småbørn, unge og sammenbragte familier.

Se samtale om konflikter i familien og hvad de kan være godt for?

Læs mere om familieterapi og terapi i familierelationer 

I er velkommen til at kontakte psykoterapeut og psykoanalytiker Jane Bykær på 21627569 eller på mail her

 

 

 
Tilbage til psykoterapi