Priser

Priser, afbudspolitik og praktisk vedr. betaling 

Priser på parterapi og familieterapi:

  • Parterapi 1050 kr. for 60 minutter, inklusive bestilling af ny tid og afregning. Der kan tilbøbes tid til ialt 8ominutter til 1500 kr. 
  • Familieterapi med tre personer eller flere 80 minutter 1500 kr.

For terapi der starter efter kl. 16 er der begyr på 50 kr. og parsamtaler der aftales i weekenderne, er der gebyr på 100 kr. pr. gang.

Priser på individuel terapi:

Indledende samtale 750 kr. for ca 50 minutter. 

Ved psykoterapi og afklarende samtaler er prisen 700 kr. pr. gang. Tidsrammen for afklarende samtaler og indledende psykoterapi samtaler er ca. 45 minutter inklusiv ny tidsaftale og betaling. Tider efter kl. 16 og i weekenderne tillægges et begyr på 50 kr. pr. gang.

Har du en økonomisk situation, der skal tages med i betragtning for dine muligheder for et individuelt samtaleforløb, kan vi aftale en anden pris. Jeg giver studenterrabat. De første tre gange er dog til almen takst.

Se her priser på psykoanalyse og terapiforløb for studerende.

Betaling:

Du kan betale kontant, hvilket altid er tilfældet første gang. Dernæst kan vi lave en aftale om betaling via netbank. Mit kontonummer 5971-8063122 i Andelskassen. Alle netbaserede betalingstyper bedes påføres det røde fakturanummer! Betalingen skal da ske samme dag, som samtalen afholdes.

Ved forsinket betaling eller misvedligeholdelse af aftalen læs forretningsbetingelser  her.

Afbud og ændring af tid

Det er væsentligt at du pririotere de aftaler vi laver og at du tager højde for dem i din planlægning. Det er vigtigt for det terapeutiske arbejde. 

Hvis du på trods af ovenstående må ændre en tid bedes det ske i god tid - mindst med en kalenderdag mellem afbud og vor aftale. Melder du afbud efter denne afbudsfrist dagen før vor aftale (senest kl. 16) og samtidig aftaler en ny tid, koster det halv pris. Melder du afbud efter denne afbudsfrist uden ny tidsbestilling eller samme dag som aftalen er, koster det fuld pris for den aftalte tid. Har du en aftale lørdag eller søndag skal rettidigt afbud dog ske senest torsdag kl. 16. Du bedes kontakte mig pr. telefon. Svarer jeg ikke, læg da en besked og jeg vil ringe dig op.

Bliver tiden brugt til anden side, frafalder din betaling lige meget, hvor sent det er kommet. 

Ring eller send en mail og bestil tid.

Kontakt mig