Skilsmisse Hjælp


 Hvorfor skilsmisse hjælp?

Skilsmisse hjælp hos Psykoterapi Varde/Esbjerg er en mulighed for dig i forbindelse med skilsmisse. Ethvert brud til et andet menneske, som har betydning, har omfattende effekter. Nogle er ønskede, og andre kan være svære at leve med. Hvordan man komme ud af en skilsmisse er ikke ligegyldigt. En skilsmisse kan trække ud og trække spor efter sig resten af livet, hvis de konflikter, der var i forholdet, ikke bliver løst via skilsmissen. Da kan du komme til at leve i skyggen af skilsmissen.

Skilsmisse hjælp før, under og efter bruddet

Skilsmisse hjælp hos Psykoterapi Varde/Esbjerg går rundt om skilsmissen på den måde at forstå, at du kan komme før, under og efter en skilsmisse. Både som den der er aktiv i ønsket om skilsmisse og som den, hvor valget bliver taget for dig.

Skilsmisse hjælp for par - før, under og efter bruddet

Som par har I også mulighed for at komme sammen og tale om jeres situation og undersøge, om skilsmissen er den rigtige mulighed for jer. Er I blevet skilt, men har det stadig svært med at accepterer situationen? Da kan det være en idé, at gøre et arbejde sammen. Det kræver dog at jeres forhold er til det. Har I brug for at tale noget igennem sammen og arbejde jer ud af det vanskelige, så er I velkomne til at komme.

Bor du længere væk fra Varde eller Odense , hvor jeg også har praksis, kan vi aftale samtaler vi onlineterapi.

Skilsmisse hjælp og børn

Skilsmisse hjælp hos Psykoterapi Varde/Esbjerg tage også højde for børnene. Ofte har de voksne, i en skilsmisse situation, ikke så meget overskud. De kan have svært ved at rumme børnenes sorg og deres vanskeligheder i forbindelse med de voksnes brud. Derfor sætter skilsmisse hjælpen hos Psykoterapi Varde/Esbjerg fokus på børnene.

Online

Hvis du bor langt væk fra min praksis i Varde eller Odense, kan vi tale sammen over telefonen eller skype.

Nedenunder kan du læse forskellige emneartikler om skilsmisse

 

Læs mere om familieterapi og terapi i familierelationer 

 Du/I er velkommen til at kontakte mig, Jane Bykær psykoanalytiker og psykoterapuet MPF her

Jane har også praksis i Odense. 

 
Tilbage til parterapi