Parterapi eller individuel terapi?

 ”Hvad skal jeg vælge? Jeg ved det ikke rigtigt.” Det spørgsmål får jeg jævnligt. Det er ikke så mærkeligt, for mange af de problemer, vi som mennesker kan støde på i vores liv, kan vi gå forskellige veje med.

Der er en intim, ubevidst relation mellem en selv og den anden i et parforhold. Sådan er vi mennesker skruet sammen. Det betyder, at de konflikter og problemer, den enkelte har, kan man bruge sin partner til at gennemleve på ny. Og det samme kan din partner gøre.

Du skal tage stilling til, om du ønsker at arbejde med dine ting sammen med din partner eller i en individuel terapi. Begge dele vil ofte være en mulighed. Ønsker du at tage din partner med til samtaler her, udelukker det ikke, at du eller din partner kan komme individuelt, evt. i forløbet eller efter.

Du er velkommen til at kontakte mig med henblik på at få afklaret, hvilken vej du/I skal gå.

Du er velkommen til at kontakte mig på 21627569 eller på nedenstående mail eller via kontaktsiden.

Jeg dækker følgende geografiske områder, hvor mine klienter kommer fra: Tistrup, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Ølgod, Billund, Grindsted, parterapi Sønder Omme, parterapi Give, Ribe, Filskov, Oksbøl, Bramming, Brørup, Holsted, Herning.

Kontakt parterapeut Jane Bykær på tlf. 21627569 hos parterapi og Psykoterapi Varde/Esbjerg - Syddanmark. 

Jane har også praksis i Odense. 

 
Tilbage til parterapi