Parforhold i krise efter barn

Parforhold i krise efter barn

Er dit forhold kommet i krise efter I har fået barn? Det er en stor omvæltning både praktisk og psykisk at få barn. Både at blive far og blive mor er en stor forandring. Havde I børn i forvejen, er et barn mere også en stor forandring. Det er af betydning på mange måder, men ikke kan forudsige, at blive en mere i familien. 

For mange forhold er et barn en udfordre. Ikke blot fordi der bliver mere at lave. Det tager tid at finde sig selv på ny, finde ud af ens måde at være forældre på og takle bekymringen, men der kan også ske noget mellem jer. Der er kommet en imellem jer. Et barn i elsker, men det at der er kommet en mellem jer, udfordre jer i kærlighedsforholdet. 

Har I svært ved at tale sammen om de store ændringer i og mellem jer? Kører det ofte af sporet mellem jer. Er den ene jaloux på barnet? 

For den nybagte mor kan lysten til sex svinde ind. Hun får så meget gennem sit barn og har desuden så tæt kropslig kontakt med det lille menneske at hun kan være blevet "mæt". Den nybagte far har ofte set dette komme og kan leve med det for en tid. Situationen kan også andre forme problemer mellem jer i lyset af den situation. Skænderi, træthed, afstand m.m. 

Ønsker I en at tale med om krisen i jeres parforhold efter barnet er kommet så ring til Jane Bykær på 21627569 eller send en mail.  

Læs her om børn og forældreskab og det at blive forældre

 
Tilbage til parterapi