Overvejer I parterapi?

 Se interview om parforhold og parterapi her

Overvejer I parterapi?

Parterapi kan løsne konflikter, skabe forståelse og nærhed.

Parterapi kan løsne konflikter, skabe forståelse og nærhed. Parterapi er en mulighed, hvis I ønsker at arbejde med jeres forhold.

Par terapi er en mulighed, hvis I ønsker at arbejde med jeres forhold. Det, der ser sort ud, behøver ikke være det. Der er altid flere nuancer, når samtalen kommer i gang.

Parterapi?

Vil I udvikle jeres forhold, og ønsker I at få mere ud af det, at I er sammen?
Er I kørt fast i et mønster, der øger afstanden mellem jer?
Er I midt i en af jeres livs kriser?

Problemer, der negligeres, har en tendens til at vokse sig store. Får de lov, kan de overdøve noget væsentligt og værdifuldt mellem jer.  Da kan det at tale med en parterapeut være en mulighed for jer.

Parterapi sætter fokus på jeres forhold. På dig og din partner og det, der er mellem jer. Parterapi hos mig vil blive et sted for jer begge. Et sted, hvor I begge kan tale frit. Jeg tager ikke parti. Det, der siges, vil ikke blive brugt mod jer, og I vil ikke blive dømt.

Min funktion er at lytte til, hvad I begge har at sige. Tage jeres situation alvorlig. Lytte til det, der er mellem jer, og som spiller jer et puds. Det er min erfaring, at det, der skiller par, paradoksalt nok ofte, er mislykkede forsøg på at nå hinanden.  I parterapien får jeres forsøg en ny chance og bliver hjulpet på vej.

Par taler almindeligvis indledningsvis om det, der er svært mellem dem, og de opdager, efterhånden som arbejdet i parterapien skrider frem, at det vanskelige også indeholder kimen til muligheder og hidtil uudnyttede ressourcer i forholdet.

Parterapi kan være en ny begyndelse for et forhold, der er kommet på vildveje. Arbejdet i parterapien kan giver jer fornyet mod til at være hinanden nær og give plads til hinanden på nye måder.

Parterapi kan også være en hjælp til at komme fra hinanden på en respektfuld måde i forbindelse med en skilsmisse.

Se spørgeprogram live med Jane om familie, parforhold, skilsmisse m.m. her

Se priser på parterapi her.

Klik tilbage til flere artikler om parterapi her

Læs mere om familieterapi og terapi i familierelationer 

Bestil tid hos parterapeut Jane Bykær ved at ringe, udfylde kontaktformularen eller sende en mail.

Søger du parterapi? Jeg dækker følgende geografiske områder, hvor mine klienter kommer fra: Tistrup, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Ølgod, Tønder, Billund, Grindsted, Sønder Omme, Give, Ribe, Filskov, Oksbøl, Bramming, Brørup, Holsted, Herning.

Kontakt parterapeut Jane Bykær hos Parterapi og Psykoterapi Varde/Esbjerg - Syddanmark. 

Jane har også praksis i Odense.

Kontakt mig

 

Tilbage til parterapi