Er jeres forhold i krise?

 

Parterapi for parforhold i krise

Krise i parforholdet kan skyldes mange ting. Utroskab, uoverensstemmelser om jeres grundlag, svigt, forventninger, der spænder ben for jer, kritisk sygdom og ydre omstændigheder m.m.

En krise er en reaktion på noget, der er for meget.

Parterapi kan hjælpe jer gennem krisen

Man kommer sjældent gennem livet uden kriser. Nogen kriser tager kort tid, andre trækker ud og har svært ved at forsvinde.

I en krise, der griber om sig, bliver det svært at finde hoved og hale i tingene.  Parret har i den situation sjældent overskud til ret meget, og de har svært ved at kunne se konstruktivt på situationen. Længe har meget været for meget. Det har tæret på den ene eller begge parter. Mange belastninger kan være faldet sammen, og tilsammen skaber de en uoverskuelig situation...

Vi reagerer som mennesker forskelligt på pres. Presses vi til det yderste, træder to gængse reaktionsmåder ind. Man trækker sig eller forsvarer sig. Det bliver svært at være i problemerne sammen. Afstanden mellem parret bliver større og større. Det er en ulykkelig situation.

Hvad skaber en krise?

Der er mange ting, der kan udløse kriser. Det kan, både for en selv og andre, være tilsyneladende små forandringer, der udløser en krise. Og det kan være store og omfattende forandringer. En krise er en sund reaktion på en betydende eller for stor og for omfattende ændring i ens liv.  Nyt forhold, flytning, bygge eller lave hus om, sygdom, konkurs, fyring, barns fødsel, barn, der flytter hjemme fra, dødsfald m.m. kan udløse en krise.  

Hvornår er der brug for parterapi?

Parterapien kan hjælpe par i krise. Parterapi kan give støtte i situationen, rumme den og finde handleveje. Her kan I undersøge, hvor I er med jer selv og hinanden i krisen. Parterapien kan hjælpe jer med at finde rundt i det uoverskuelige. Parterapien kan give jer redskaber til at komme videre.

Hos Psykoterapi Varde/Esbjerg arbejder vi med udgangspunkt i jeres aktuelle situation.

Se priser på parterapi her.

I er velkomne til at henvende jer til psykoterapeut MPF Jane Bykær ved at ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her.

Klik til felre artikler om parterapi her

 

 Du er velkommen til at kontakte mig på 21627569 eller på mail her

Jane har også praksis i Odense. 

 Jeg dækker følgende geografiske områder, hvor mine klienter kommer fra: Parterapi Tistrup, parterapi Ringkøbing, parterapi Skjern, parterapi Tarm, parterapi Ølgod, parterapi Billund, parterapi Grindsted, parterapi Sønder Omme, parterapi Give, parterapi Ribe, parterapi Filskov, parterapi Oksbøl, parterapi Bramming, parterapi Brørup, parterapi Holsted, parterapi Herning. Kontakt parterapeut Jane Bykær hos parterapi og Psykoterapi Varde/Esbjerg - Syddanmark. 

 

 

 

Tilbage til parterapi