Er din partner sur og negativ?

 

Er stemingen ofte præget at surhed? At reagere med surhed, kan være en magtfuld måde at styre sine omgivelser på. Et negativt livssyn kan påvirke omgivelserne. 

 At reagerer med surhed og blive negativ når noget bliver svært eller ikke er som man har ønsket sig, kan blive en dårlig vane. Man lader sin egen stemning sprede og sætter på den måde alle der er i ens omgivelser til at blive del i situationen. Det løser sjældent noget. Det skaber derimod en frygt for gentagelsen hos de andre. Der skal ske noget andet før noget andet kan ske. 

Du der reagerer med surhed, eller dig der har en partner der går det, må tage stilling til om dette skal fortsætte. Hvis ingen gør noget fortsætter tingene som de er. Det giver sig selv. Hvis en mere moden måde at møde livets problemer, skuffelser, frustrationer og afmagtssituationer på, skal indføres, må et arbejde i gang. Enten for jer som par eller individuelt. 

Bryd hemmeligheden og tavsheden om det. Tal om det og for dig der har en partner som reagerer med surhed, lad dig ikke styre af at den sure bliver sur igen. I må nødvendigvis videre fra dette punkt. 

Vil du/I komme og tale om denne problematik for at afsøge mulige veje ud af den, er I velkommen. Ring til Jane på 21627569 eller send en mail. 

Læs også om når afstanden bliver for stor 

Læs også tvivl om følelser

Læs også overvejer I parterapi

 
Tilbage til parterapi