Er afstanden blevet for stor mellem jer?

 Er I kommet på afstand af hinanden?

Er jeres sexliv stoppet? Der kan være mange grunde. Barns fødsel, stress, konflikter, surhed, negativitet, kommunikations vanskeligheder m.m.. Parterapi giver jer mulighed for at undersøge hvad der er sket mellem jer, og hvordan I kan nærme jer hinanden på ny.

Når relationen ændrer sig, sker det ofte glidende. Der er ofte gået tid, inden begge opfatter situationen som et problem, der må gøres noget ved. Ikke sjældent er parterapi et spørgsmål gennem længere tid, nogle gange år, før parret tager beslutningen om at ringe til mig.

Mange ærgrer sig senere over, at det tog så lang tid at tage beslutning. 

Hvad trænger følelserne væk?

Vores følelsesliv er et meget påvirkeligt sted i det menneskelige. Det lader sig påvirke mange forskellige steder fra. I parterapien kommer I til at arbejde med det, der er og har været i spil mellem jer. Det, der har påvirket jer og jeres forhold. Noget ved I allerede, og andet vil I opdage, efterhånden som I arbejder jer gennem terapien.

Vi arbejder med to lag - både et kommunikations lag og et terapeutisk lag. I kommer til at lære jer selv og hinanden bedre at kende. Gennem denne proces sker der noget.   

Hvilken viden er der bag parterapien?

Parterapien hos Psykoterapi Varde/Esbjerg bygger på en lang erfaring om og viden med, hvordan vi mennesker er skruet sammen. Hvad vil det sige at være den andens anden? Hvad sker der i nære relationer? Hvad er faldgruberne og hvorfor går vi så let galt af hinanden?

Hos Psykoterapi Varde/Esbjerg arbejder vi med udgangspunkt i jeres aktuelle situation.

Se priser på parterapi her.

I er velkomne til at henvende jer til psykoterapeut MPF Jane Bykær ved at ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen her. 

 

Jane har også praksis i Odense. 

 Søger I parterapi i Varde/ Esbjerg? Jeg dækker følgende geografiske områder, hvor mine klienter kommer fra: Tistrup, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Ølgod, Tønder, Billund, Grindsted, Sønder Omme, Give, Ribe, Filskov, Oksbøl, Bramming, Brørup, Holsted, Herning. Kontakt parterapeut Jane Bykær hos parterapi og Psykoterapi Varde/Esbjerg - Syddanmark.

 
Tilbage til parterapi