Børn og parforholdsproblemer

Selv om det kan opleves sådan, er det sjældent børnene, der er skyld i problemerne. Børnene reagerer derimod på de voksne, på det, de siger og gør - eller netop det, de ikke siger. Børnene er på denne måde hjælpere, der via deres egne vanskeligheder viser, hvor noget i familien kan være kørt fast.

Der kan være mange ting i spil.  Nogle forsvinder af sig selv, og andre kan vokse sig til store konfliktfelter, der kan være svære at finde en vej ud af.  

Noget af det, der kan være i spil, er:

  • vanskeligheder med at få autoriteten til at fungere
  • uenighed om antal børn
  • svigt
  • uenighed om værdier og opdragelse
  • skuffelse over din partners engagement og deltagelse
  • der kan være sygdom, dødsfald, fyring, praktiske ting, der kræver jer
  • eller følelsen af jalousi over, at børnene får det, man selv gerne vil have

 

Der er mange faldgruber i familiens liv.  Men det, der opleves som umuligt, behøver ikke være det. Ønsker du /I at komme videre, kan det at give plads til et arbejde omkring de vanskeligheder, som viser sig, være vejen frem. I er velkomne til at kontakte psykoanalytiker og psykoterapeut MPF Jane Bykær på telefon 21627569 eller ved at sende en mail her

Se samtaler

mellem Jane Bykær og Lasse Ilskov

 

Læs om

 

Du er velkommen til at kontakte mig på 21627569 eller på mail her

 Jane har også praksis i Odense. 

Søger I parterapi? Jeg dækker følgende geografiske områder, hvor mine klienter kommer fra: Parterapi Tistrup, parterapi Ringkøbing, parterapi Skjern, parterapi Tarm, parterapi Ølgod, parterapi Billund, parterapi Grindsted, parterapi Sønder Omme, parterapi Give, parterapi Ribe, parterapi Filskov, parterapi Oksbøl, parterapi Bramming, parterapi Brørup, parterapi Holsted, parterapi Herning. Kontakt parterapeut Jane Bykær hos parterapi og Psykoterapi Varde/Esbjerg - Syddanmark. 

 
Tilbage til parterapi