Om familien i dag

Samarbejde

Jeg har indgået et samarbejde med FamilieKanalen.tv og det betyder, at der en gang om måneden her på siden vil komme to filer med en samtale med udgangspunkt i seer spørgsmål. Spørgsmål, som tager udgangspunkt i de mange ting, der kan være i spil i det moderne familieliv. Det kan være personlige spørgsmål, som vi behandler anonymt, eller generelle spørgsmål. Spørgsmålene vil blive behandlet gennem en samtale mellem Lasse Ilskov og mig.

Du kan sende dine spørgsmål til kontakt@familiekanalen.tv   

Læs også mere om familieterapi og terapi i familierelationer 

Første udsendelse i programrækken:

Lang udgave på 27 minutter

Indhold i stikordsform: Et nyt spørgeprogram præsenteres. Hvad kan du bruge det til? Samtalen indleder med at præsentere Janes baggrund. Samtalen tager derefter udgangspunkt i familieinstitutionens historie. Hvor er den nu, og hvor bevæger den sig hen? Hvad kræver tiden af familien og den enkelte? Barnet er ikke altid blevet set på, som det bliver i dag.

Kort udgave på 12 minutter

Indhold i stikordsform: Janes baggrund for at deltage i spørgeprogrammet om familien. Et spørgeprogram som kommer en gang hver måned på FamilieKanalen.tv. Familien i et idéhistorisk perspektiv. Vi lever i en individualistisk tid, hvad betyder det for den enkelte og hvad kræver det af os? Hvordan en krise i familien kan føre videre.


Se andre samtaler i samme serie her  

Tilbage til forsiden her