Kontakt

Se placering på kort

Psykoterapi Varde / Esbjerg

v/Psykoterapeut Jane Bykær MPF

Varde Sundhedscenter (Varde gl. Sygehus)
Ringkøbingvej 34, bygning 5
6800 Varde

Tlf. 21 62 75 69
jb@psykoterapi-varde-esbjerg.dk
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Find vej på Sundhedscenteret og find indgange ved Ringkøbingvej 34 

Generel orientering til dig og svar på hyppige spørgsmål

Hvordan foregår betalingen? Den første gang betaler du med kontanter eller Swipp. Derefter kan vi evt. lave aftale om overførsel via netbank. 

Hvad gør man med afbud og betaling? Se her

 Hvad er forretningsbetingelserne? læs her

Parkering? Der er fri parkering.  Søg evt. ned til venstre når du kommer fraa Ringkøbingvej.

Bestilling af tid? Du/I kan ringe, udfylde nedenstående kontaktformular eller sende en mail. Træffes jeg ikke på telefonen, når du ringer, læg da en besked, og jeg vil kontakte dig så snart jeg er ledig. Du kan forvente svar på din mail inden for samme arbejdsdag.

Persondatapolitik

Er du medlem af Dansk Psykoterapeutforening? Ja, jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (tidl. Psykoterapeut Foreningen). Foreningen for uddannede psykoterapeuter i Danmark. Det betyder blandt andet, at du ikke skal betale moms. Læs mere her

Vi har talt om, hvordan du kan huske det vi taler om, skriver du noget ned? Ja, jeg fører en procesjournal godkendt af datatilsynet og ført efter deres regler. Den bliver ført udelukkende som mit arbejdsredskab i samtalerne med dig/jer og du kan til enhver tid kræve den slettet. 

Er du med i sygesikringsordningen? Jeg er ikke med i den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ingen lægehenvisning, du kan komme anonymt og der er ikke nogen øvre grænse for antallet af samtaler.

Kan jeg få min sundhedsforsikring til at dækker? Ja, visse sundhedsforsikringer dækker. Undersøg evt. hvordan din forsikring stiller sig. 

 

Andre spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål.

 Jeg har også praksis i Odense.